Stratégiai támogatóként segítettük a Gedeon János emlékkupát

Gépi forgácsolók számára szervezett Országos versenyt a Salgótarjáni Szakképzési Centrum (SSZC) Stromfeld Aurél Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.
A verseny remek lehetőséget biztosított a tehetséges diákoknak, hogy összemérjék tudásukat más régiók  versenyzőivel.

Nagy örömünkre szolgált, hogy cégünk a Gyémánt Profil Kft. stratégiai támogatóként segíthette  a Gedeon János emlékkupa létrejöttét, hiszen kiemelten fontosnak tartjuk  a fiatal szakemberek képzését.

Személyes értékrendünk szerint különösen fontos a kiváló színvonalú szakoktatás, amely nélkülözhetetlen alappillére a térségben működő munkahelyek fejlesztésének.

A versenyképességünk stabilitását többek között a friss generációban látjuk, így mint munkáltató  egyik fő célunk a jól képzett fiatal munkaerő itthon tartása.
Cégünknél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink modern gépparkkal berendezett, kulturált, európai színvonalú környezetben dolgozhassanak.

A Gyémánt Profil Kft. a folyamatos fejlesztések mellett fontosnak tartja a szellemi innováció támogatását és ösztönzését, ezért megállapodás született Salgótarjáni Szakképzési Centrummal egy hosszútávú támogatói program létrehozására.

A versenyen az alábbi eredményekkel zárult:
Első helyezést ért el a paksi Energetikai Szakgimnázium és Kollégium diákja, Bárdi Márk. Második lett a győri Győri Műszaki Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma,Szakközépiskolája és Kollégiumának tanulója, Szák Mihály. Harmadik helyezést ért el a SSZC Stromfeld Aurél Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának növendéke, Szeles Gergő.

Gratulálunk a szervezőknek a színvonalas rendezvényhez, és a versenyzőknek kiváló teljesítményükhöz!