Ipari gyémántszerszámok újraprofilozása, átszabályozása

Természetes következmény, hogy az abrazív megmunkálószerszámok a használatuk során veszítenek a profilpontosságukból, ezáltal a csiszolat nem kívánt irányba módosulhat, illetve pontossága nem lesz megfelelő. Egy általános korongnál lehetőség van – a gyémántréteg vastagságától függően – 2-4 alkalommal való felújításra, miáltal a gyári profilfelület visszanyerhető. A szerszám élettartama jelentősen megnő, így a munkafolyamat költséghatékonyabb, precízebb lesz.

Módunkban áll szilicium-karbidos köszörüléssel és EDM technikával is újraprofilozni, illetve felszabályozni a ránk bízott eszközöket.

Gépeink profilformától és vastagságtól függetlenül 0,02mm pontossággal dolgoznak. Lehetőségünk van 30mm és 250mm között bármely átmérőjű tárcsa és minden egyéb alakzatú, azonos technológiájú szerszámok felszabályozására, átalakítására.

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott szerszámok mellett más gyártó által értékesített termékek megmunkálását is. Bővebb információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

ipari gyemantszerszamok ujraprofilozasa